Bredbandtelefoni

Med hemtelefoni genom bredbandet, så kallad bredbandstelefoni, behåller ni ert vanliga hemnummer och samma telefoner ni har i telefonjacken hemma idag med samma funktioner men till en lägre samtalskostnad.

Billigare än fasttelefoni

Lägre samtalskostnad men samma funktion som för din fasta telefoni via telejacket.

Ett telefonnummer

Med ett abonnemang för bredbandstelefoni ger du din bostad ett telefonnummer där hela familjen kan nås.

Prisgaranti

Vi matchar priset om du hittar det billigare hos annan leverantör.

Abonnemang och priser

Med bredbandstelefoni kan du behålla dina nuvarande telefoner som du redan har hemma, med bredbandstelefoni får du även lägre samtalskostnad men samma funktion som för din fasta telefoni via telejacket.

75an - IP Mellan - IP Stor - IP
Månadskostnad 75 kr 129 kr 199kr
Uppkopplingsavgift fastnät 75 öre * **
Minuttaxa fastnät 75 öre * **
Uppkopplingsavgift mobilnät 75 öre 99 öre **
Minuttaxta mobilnät 75 öre 99 öre **

* 1500 minuter ingår till det fasta nätet per månad därefter debiteras mobilsamtal med 99 öre i minuten och samtal inom Sverige med 19 öre i minuten.
** 1500 minuter ingår till det fasta & mobila nätet per månad därefter debiteras mobilsamtal med 99 öre i minuten och samtal inom Sverige med 19 öre i minuten.

Tilläggstjänster

Gör ditt abonnemang mer anpassat för just dig med våra tilläggstjänster.

Prisgaranti

Prisgarantin innebär att vi matchar priset mot analog och Bredbandstelefoni. Prisgarantin gäller endast operatörers ordinarie erbjudanden och kan utnyttjas en gång under bindningstiden.
Den gäller ej utlandssamtal, kombinationslösningar (t.ex. triple play) eller om du fått en produkt i samband med beställningen.

Cisco SPA112 adapter ingår (värde 595kr)

Med Cisco SPA112 behöver du inte längre kompromissa med ljudkvalité eller telefon/fax funktioner som finns i bredbandstelefonitjänsten. Fastcom’s bredbandstelefoni ger dig kvalité, sinnesro och en god investering till ett lågt pris.
Cisco´s SPA112 telefonadapter ger dig en hög kvalités bredbandstelefoni med omfattande tjänster genom ditt befintliga bredband. Lika enkel att installera som att använda, SPA112 använder sig utav ett IP baserat nätverk för att ansluta analoga telefoner och faxar till Fastcom och ger dig fler nätverksportar. SPA112 inkluderar 2st standard telefonportar för att ansluta din analoga telefon/fax till Fastcom. SPA112 ger dig som användare skydd och förlänga din investering med nuvarande analoga telefoner/faxar medans emigrering fortgår till IP baserad telefoni.
Med sin kompakta design och kompatibelitet med data/VoIP standarder är SPA112 ett självklart val, även för hemanvändare.

Vad är bredbandstelefoni?

Bredbandstelefoni innebär att samtalet delas upp i små datapaket som transporteras via ett datanät istället för via telenät. Förkortningen IP står för Internet Protocol och är det ”språk” som bland annat används på internet. Det är ett stort begrepp, och det finns många varianter av bredbandstelefoni.

Kan jag använda mitt larm tillsammans med bredbandstelefoni?

De flesta larmleverantörer har ny teknik som gör att man kan ha larm och bredbandstelefoni. Kontakta din larmoperatör om du exempelvis har personligt trygghetslarm eller inbrottslarm i bostaden för att kontrollera om det fungerar med bredbandstelefoni.