Snabb Kommunikation

Vi ger alla den service och
kommunikation de förtjänar
från sin operatör.

Framåttänkande

Vi erbjuder konsumenter kostnadseffektiva kommunikationstjänster.

Problemlösare

Vi ser till att våra tjänster fungerar felfritt för alla våra kunder.

Kundservice

Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar!

Om oss

FastCom grundades på idén kring enkelhet, att göra det så enkelt som möjligt för människor att kommunicera med varandra. FastCom är den nya spelaren på telefoni- och bredbandsmarknaden. Vi vill ändra branschen och utveckla den för att skapa de bästa kundlösningarna till det bästa priset när det kommer till hemtelefoni, ADSL och mobiltelefoni. FastCom levererar hemtelefoni till privatpersoner genom traditionellt telefonjack, bredbandstelefoni, traditionell mobiltelefoni, och mobil hemtelefoni via det mobila nätet samt internetuppkoppling genom ADSL.

Vi vill ta fram lösningar anpassade efter våra kunders nutida och framtida behov för att på så vis uppnå en högre kundnöjdhet genom att presentera de lösningar våra kunder vill ha när de vill ha dem. Detta vill vi uppnå genom att utveckla en nära och långsiktig relation med våra kunder för att se morgondagens behov idag.

Vår Filosofi och vision

FastCom är operatören som bryr sig om er som kund och tror på samarbeten där alla parter är nöjda med såväl lösning som resultatet. Det viktigaste för oss är att ni som kund alltid ska känna er nöjda med oss som operatör och det eftersträvar vi alltid.

Telekombranschen kan ibland verka krånglig och föränderlig och vår vision är att det för er som kund alltid ska vara så enkelt som möjligt att använda telefoni och internet genom oss.

Har ni frågor eller behöver support för någon av våra tjänster är våra medarbetare alltid endast ett samtal eller ett mejl bort.